ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Hmmm, tiada tajuk..haha.
Sunday, 16 June 2013 • 04:05 • 0 comments

Hay hey hoy huyy..haha. Eh kejap je an dh nak bulan ramadhan..Tak sabarr nak puasa..*tak sbr nak puasa ke nak raya?* haha, Certengok gambar atas ni..comel an :* haha comel mcm crush saya..eh tak tak gmbr kucing yg kat atas ni lagi comeyyy ok.. :P Tahun ni sekolah tak berapa best sgt lh..I don't know why..hmmmm..nak macam tahun lepassssss..rindunya kenangan tahun lpssss..gua rindu sangat, sangat, sangat, sangat, sangat, sangat, dan sangat moment tahun lepas..hahaha -_- adui, thn depan dh spm an..hmmm..sekolah, sekolah :') Tak sedia lagi ok! :/ Form 4 ni byk sangat homeworknyaaa..errrrrr..ok dh stop..saya akhiri sampai disini sahaja..hahahahha..okengg, bye..

#Sebelum tu follow twitter saya jums..haha https://twitter.com/AiNabylalala ;D kbye.



PASTFUTURE
yoboseyo ^^
im a girl who fall in love with 12 wolf boys, and especially DO KyungSoo ._.

Walkie Talkie


Blog Archive

FOLLOW DASHBOARD


  • Heyy~
  • Orthodontic :D
  • Ngeeeee +_+
  • -,-
  • Tiada tajuk kot :)
  • Heeeee :))
  • Tiada Tajuk Kot :P
  • Teruknya :'(
  • Sabar jerk lah :)
  • Blog :)