ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Orthodontic :D
Wednesday, 28 November 2012 • 02:21 • 0 comments

Hye! hehe, bosan lah! updates je lah~ sebenarnya aku teringin nak buat benda alah ni. Hari tu dah gi klinik gigi sebab nak daftar ke hospital pakar. Pastu klinik dah tetapkan tarikh perginya, tahun depan bulan 2, tp cek gigi dulu kat sana! Peh, macam best je buat benda alah ni! Nak try buat rr! Hope jadi! Kalau tak jadi tak tahu lah! hehe, nasib baik aku ni budak sekolah lagi. Bayaran dia separuh jea. Tapi rasa takut pun ada. Kalau boleh aku nak tahun 2012 ni jugak buat. Tapi ibu nak lepas PMR baru daftar! so, lambat lah...doakan aku dapat buat rawatan orthodontik ni ea :P Bye2! :) kahkah :D



PASTFUTURE
yoboseyo ^^
im a girl who fall in love with 12 wolf boys, and especially DO KyungSoo ._.

Walkie Talkie


Blog Archive

FOLLOW DASHBOARD


  • Ngeeeee +_+
  • -,-
  • Tiada tajuk kot :)
  • Heeeee :))
  • Tiada Tajuk Kot :P
  • Teruknya :'(
  • Sabar jerk lah :)
  • Blog :)
  • Holidays!
  • Bosan pulak aku tengok dia nih! :3