ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Ngeeeee +_+
Sunday, 4 November 2012 • 07:16 • 0 comments

Blog ni dah lama tak terusik..sebenarnya dah lama online tapi blog je tak de masa nak update..hanya lebihkan twitter..kahkah.Result PMR bila keluar haa? tak tahu pun~ harap ada A.. 4A 4B pun tak pe..hehheh! Bila nak tukar design blog ni..bosan jgk asyik tengok design yg sama jer. Okay fine, sekarang saya dah tak de crush (Buat masa sekarang ni :P) Crush saya yg lama dh menyepikan diri..harhar! Tak de lew, dia sekarang dah ada GF! Sakit hati jgk! hewhew, sabo2! Eh alih-alih tukar topik pasal crush pulak! Bosan! Tak bosan ke? Kan best kalau cuti sekolah ni pergi melancong. Saya teringin nak pergi Genting Highland! Eh eh bye. Nak online twitterz!


PASTFUTURE
yoboseyo ^^
im a girl who fall in love with 12 wolf boys, and especially DO KyungSoo ._.

Walkie Talkie


Blog Archive

FOLLOW DASHBOARD


  • -,-
  • Tiada tajuk kot :)
  • Heeeee :))
  • Tiada Tajuk Kot :P
  • Teruknya :'(
  • Sabar jerk lah :)
  • Blog :)
  • Holidays!
  • Bosan pulak aku tengok dia nih! :3
  • Result SPM! OMG!