ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Sedih :(
Thursday, 29 December 2011 • 23:08 • 0 comments

kecewa + sedih + bingung + tak tahu nak buad ape!
dugaan nih berat sangat! seriously, aku tak boleh terime
kenyataan! kenape aku dapat kelas tu!! kenape!! kenape!!
haish! tak adil lah! macam nih! aku tak de fail pun!!
tapi kawan aku tu ade 2 fail! tapi die naik kelas!!
TAK ADIL TAHU TAK!!
dah lah PMR pulak tuu!! tak de tempat nak mengadu!!
hanye blog je lah :'(
mood sekarang nih bad!!
aarggggghhhhhh! terpakse terime!
maybe ade hikmah!! ya Allah

malas nak layan im kawan2 aku nih sekarang :'(
satu hari je tak layan! hehe :P




PASTFUTURE
yoboseyo ^^
im a girl who fall in love with 12 wolf boys, and especially DO KyungSoo ._.

Walkie Talkie


Blog Archive

FOLLOW DASHBOARD


  • Takut :|
  • bosan?
  • jyeahhhh!
  • Terakhir Kali :'>
  • haha! mmgg kelakarr! :p
  • blog aq makin buruk?
  • bedekah gile..!! hahaha..!!
  • yes..akhirnye!!
  • jamuan ary raye kt skull..!!
  • ???